Kennis-maken of inschrijven

Een kijkje op 't Sterrenbos

Wij laten graag wat meer zien van enkele thema’s, projecten of activiteiten van 't Sterrenbos.

Op bezoek bij De Nachtwacht in Amsterdam
Op bezoek bij De Nachtwacht in Amsterdam
De bovenbouw en de hoge middenbouw hebben 15 december een bezoek gebracht aan het Rijksmuseum. Buiten de school is veel te leren voor kinderen. Een bezoek aan een museum prikkelt hun nieuwgierigheid. Er is van alles wat ze kunnen onderzoeken. De kinderen keken hun ogen uit: er was zóveel te beleven. Kortom: een superleuke lesdag. Rijksmuseum in Amsterdam Schilderij 'De Nachtwacht' van Rembrandt van Rijn
11 januari
Lees verder
Sterrentijd
Sterrentijd
Zoals u weet zijn wij druk bezig met het vormgeven van onze middagen. Hier krijgen wij ook begeleiding bij van een externe deskundige. Tijdens de studiemiddag van 5 december zijn wij hier verder mee aan de slag gegaan. Binnenkort hoort u hier meer over. Wel kunnen wij u bekend maken hoe wij deze ''betekenisvolle middagen'' gaan noemen. Deze middagen gaan heten: STERRENTIJD Vanaf nu zullen wij, wanneer wij het hebben over deze middagen, dan ook hebben over STERRENTIJD.
14 januari
Lees verder
Gescheiden pauzes (eerste ervaringen)
Gescheiden pauzes (eerste ervaringen)
Zoals u weet zijn wij een aantal weken geleden gestart met gescheiden pauzes. Vanaf dat moment gaat de school in twee delen naar buiten toe. We hebben deze aanpak geevalueerd met het team. De ervaringen tot nu toe zijn positief! Het is fijner op het plein, er zijn minder ruzies en conflicten. Kinderen hebben meer ruimte. We verlengen de periode dan ook nog een keer om te ervaren of de ervaringen positief blijven. Aandachtspunt voor ons is de samenstelling van de groepen die tegelijkertijd samen gaan spelen. Hier gaan we nog nader over in gesprek. We houden u op de hoogte!
14 januari
Lees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren